Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh7723/public_html/includes/file.phar.inc).

Helgen 6.10-8.10 ble den årlige utgaven av SpillExpo arrangert i Norges Varemesses lokaler i Lillestrøm. Vi snakker om Norges største spillmesse der spillutviklere, produsenter av spillkonsoller, nettbutikker og mange andre møter opp for å vise frem den siste innen spill og teknologi.

Denne begivenheten kunne ikke JbgDOS la gå forbi og kl. 0930 en grytidlig søndag morgen var 12 spente gutter klare for avreise. Etter en tur innom McDonalds og et ukjent antall velvalgte omveier stod vi utenfor det enorme lokalet i Lillestrøm.

Spillprodusentenes stander ga smaksprøver på de nyeste og heteste spilltitlene. I et annet hjørne stilte RetroGaming med spillkonsoller og spillklassikere fra de siste 30 årene. Her kunne man både se og oppleve hvordan spillene har utviklet seg. Det er tydelig at mye har skjedd siden Tetris var det siste nye.

Nettbutikker hadde butikkstand med det siste av utstyr til blodseriøse gamere. Her kunne man også prøve seg mot profesjonelle LoL- og CS:GO-spillere.

På teknologifronten viste produsenter og nettbutikker frem det siste innen 3D-printere som gjør det mulig å printe ut 3D-modeller man finner på internett eller lager selv. Flere produsenter viste også frem sine VR-briller som gjør det mulig å bli en del av en virtuell verden. Dette tilfører en helt ny dimensjon til spillene og er nok vi vil se mere til fremover.

Etter ca. 6 korte, men opplevelsesrike, timer begynte arrangementet å gå mot slutten og vi satte kursen hjemover. For å toppe det hele tok vi turen innom SubWay i Drammen der vi fikk oss et solid måltid. 

Takk for en kjempetur!

Vi kommer sterkere tilbake med bilder ved neste happening:)