Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh7723/public_html/includes/file.phar.inc).

I et rom opplyst av PC-skjermer høres en svak dur av PC-vifter, raske tastetrykk og engasjerte stemmer. Helgen 13.-15. november var noe så sjeldent som en ledig helg i en ellers velfylt kalender og JbgDOS benyttet anledning til å møtes på Jarlsberg for et skikkelig LAN.

Etter en effektiv økt med opprigg tidlig fredag kveld var det fritt frem for helgens spillopplevelser...

Det ble intense gatekamper i CS:GO, oppføring av arkitektoniske mesterverker i Minecraft og blodig kamp om verdensherredømme i klassikeren, Age of Empires 2.

En Wii U, en prosjektor, en whiteboard-tavle og en god sofa ble arena for intensive og energiske kamper i spill som Smash Bros. og Mario Kart.

Vi kan se tilbake på en trivelig og minnerik helg og håper det ikke blir altfor lenge til neste gang:)

PS! Et tips vi tok med oss fra LANet vi hadde med TGI i Oslo tidligere i høst var å slå av nettverket og ta en pause i spillingen rundt kl. 2-3 på natta. De fleste fikk seg dermed litt søvn og var mer eller mindre opplagt til å fortsette spillingen dagen etter. Dette kan anbefales!